H&M va ocupa o suprafata de peste 1.800 mp din cei peste 50.000 mp ai mall-ului Maritimo Shopping Center, amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, ducand gradul de ocupare la peste 85%.

Alaturi de H&M, in centrul comercial dezvoltat de austriecii de la Immofinanz vor deschide magazine si Auchan, C&A, New Yorker, Deichmann, Domo, Flanco, Humanic, Takko, Cinema City, Pure Health & Fitness si cele marci ale grupului Inditex, proprietarul Zara.

Printre noile tranzactii incheiate de H&M se numara Sun Plaza (Bucuresti), Lotus Oradea, Atrium Center si Electroputere Parc, potrivit consultantului imobiliar DTZ Echinox, care a intermediat sase tranzactii de inchiriere intre H&M si proprietarii de centre comerciale, reprezentandu-i pe acestia din urma.

Citeste si:

Immofinanz detine in Romania 49 de proprietati finalizate si in diverse alte stadii ale constructiei evaluate la 884 milioane de euro. Cel mai recent proiect inaugurat este Gold Plaza din Baia Mare.

Printre proiectele finalizate detinute de Immofinanz in Romania se numara Polus Center Cluj-Napoca, Armonia Arad, Euromall Galati pe segmentul spatii comerciale, S-Park, Iride Business Park, Bucharest Corporate Center, Victoria Park pe birouri. Compania mai detine trei parcuri logistice.