Depozitarul va ocupa etajele 3, 8 si 9 din cladirea IBC Modern, situata in Bulevardul Carol I, numarul 34-36, sectorul 2.

La inceputul lunii februarie, actionarii Depzoitarului Central au aprobat, cu majoritatea voturilor, mutarea sediului in aceesi cladire in care se afla si Bursa de Valori Bucuresti, Casa de Compensare si Fondul de Compensare a Investitorilor.

„Mutarea Depozitarului va duce la o serie de economii in bugetul grupului financiar BVB, dar nu acesta a fost motivul cel mai important”, explica atunci Valentin Ionescu, directorul general al Bursei si presedinte al Depozitarului, la acel moment.

Registratura si ghiseele aferente operatiunilor de registru, prin care detinatorii de instrumente financiare, persoane fizice si juridice pot beneficia de serviciile oferite de Depozitarul Central (eliberare extras de cont, istoric de cont, sumare de cont, lista de coduri confidentiale, modificari de date personale, inregistrari ale transferurilor directe de proprietate) vor fi situate la etajul 3 al cladirii.