Cum arata centrul comercial Iris din Titan dupa relansarea de 10 mil. euro

DEGI Titan, companie detinuta de Aberdeen Immobilien, a investit zece milioane de euro in relansarea proiectului Iris Titan Shopping Center, cumparat de la Avrig 35 in vara anului 2008.

Printre principalele schimbari aduse de relansarea Iris din Titan se numara atragerea chiriasilor C&A si Deichmann, tranzactiile de inchiriere fiind consiliate de DTZ Echinox, in timp de administrarea parcului de retail a trecut la Oasis Shopping Center Services.

In ultimile luni, in cadrul Iris au avut loc lucrari de modernizare interioare si exterioare, precum si extinderea mixului de chiriasi. Aleile comerciale au fost reconfigurate astfel incat sa permita un spatiu mai amplu pentru cresterea traficului si sa ofere o mai mare vizibilitate magazinelor.

Alte schimbari au vizat extinderea suprafetelor de vanzare a unor magazine, precum si un nou design al cailor de acces catre Auchan, au afirmat cei de la Oasis.

“S-a crescut prezenta retailerilor vestimentari, cu mai multe branduri puternice si reprezentative la nivel international, iar in acelasi timp s-a mentinut si o pondere importanta pentru magazinele din aria de servicii, care sunt si ele generatoare importante de trafic”, a adaugat Brigitte Schmitt, partener in cadrul Oasis Shopping Center Services.

1. Ce parere ai de relansarea Iris din Titan?


Iris Shopping Center are o suprafata inchiriabila de 51.650 mp, este situat in zona Titan si a fost dezvoltat de Avrig 35. Proiectul a fost vandut catre Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI) in iunie 2008 si face parte in prezent din portofoliul Aberdeen Immobilien. Centrul comercial are peste 50 de magazine si ancore precum Domo, Sprider, Tako, Reno, Adidas Outlet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri