Zona de Nord a Capitalei si imprejurimile acesteia au fost pentru multi ani tinta imobiliara a multor investitori si va ramane principalul punct de atractie pentru persoanele cu venituri peste medie. Exact acest lucru incearca sa il puna in aplicare mai multi investitori, care inca din anul 2006 au inceput sa achizitioneze terenuri langa Bucuresti, intr-unul dintre cele mai exclusiviste zone din apropierea Capitalei.

Inca de dinainte de criza, Rey Muraru, un roman stabilit de aproape 20 de ani la Londra, a cautat sa isi extinda activitatea imobiliara si in tara sa natala, unde a observat ca sectorul imobiliar capata tot mai mult contur, iar in anul 2006 a inceput sa achizitioneze mai multe terenuri in apropiere de Balotesti, intr-o zona situata in imediata vecinatate a Padurii Snagov, care astazi se pregateste sa devina unul dintre cele mai exclusiviste proiecte imobiliare din Romania.

Loreco Investments este o companie de familie, a caror membri au o vasta experienta in dezvoltarea de apartamente si proiecte imobiliare in Marea Britanie si care, cu sustinerea investitorului roman Rey Muraru, au demarat in anul 2006 achizitia a nu mai putin de 90 de hectare pentru un ambitios proiect imobiliar.

Dumbrava Vlasiei, proiect care pana acum a necesitat investitii de 40 de milioane de euro, va fi impartit in 5 mari sate de dezvoltare, prima faza insumand nu mai putin de 140 vile exclusiviste si care, intr-o etapa viitoare, vor fi unite prin intermediul unui parc urias, zone de relaxare, agrement, scoli, gradinite, hipermarketuri sau cinematograf.

“Cand am venit in Balotesti, am descoperit aceasta locatie si m-am indragostit de frumusetea acestui teren. A fost o oportunitate unica de a crea ceva frumos in asa fel incat sa aducem ceva deosebit pietei locale de proiecte imobiliare. Am ajuns aici printr-un accident: am vazut locatia si am hotarat ca trebuie sa facem aici ceva – era un camp plin de margarete foarte frumos. Datorita experientei acumulate in proiectele din Marea Britanie, am incercat sa punem la punct un plan in functiune sa cream toate utilitatile necesare, un mediu in care oamenii sa isi creeze casele din vis. Ne-am dorit sa cream un set de reguli prin care sa pastram o calitate ridicata in ansamblul rezidential pe care il vom dezvolta. Este un teren foarte mare ce ne asigura ca vom fi aici pe termen lung”, a declarat Rey Muraru (foto mai jos), directorul general Loreco Investments.

In prima faza, in care vor fi construite circa 140 de case pe parcursul urmatorilor 3 ani, urmeaza sa fie dezvoltate patru proiecte de prezentare, care vor fi inaugurare in cursul anului viitor, dar si cele doua proiecte de case Huf Haus, concept modular de case al unui business de familie din Germania cu o vechime de peste 100 de ani pe piata, care si-au deschis portile pentru publicul larg in aceste zile.

Potrivit reprezentantilor Loreco Investments, proiectele de case vor porni de la 250.000 de euro si pot depasi chiar si 1 milion de euro, cum este cazul proiectelor Huf Haus, realizate din elemente modulare – din beton si lemn si design ultramodern.
Huf Haus a lansat primele doua case de prezentare din Romania in proiectul rezidential Dumbrava Vlasiei, proiecte de case modulare, construite pe structura din lemn si beton.

Modelul de casa Huf Haus Art 5 ofera un spatiu de locuit de aproximativ 300 metri pastrati, disponibil pe doua niveluri, parter si un etaj, iar subsolul ofera o suprafata suplimentara de circa 150 de metri, ofera un spatiu de depozitare si o crama, in timp ce la parter se afla livingul si zona de dining, bucataria si o camera de studiu. La etaj sunt doua dormitoare, doua dressinguri, un living si o sauna.

Cel de-al doilea proiect prezentat este un model de casa Huf Haus modum 8:10, cu o suprafata de 175 mp la parter si etaj.

Despre cum arata stilul de case Huf Haus si de ce ajung sa coste si peste 1 milion de euro, aflati dintr-un articol wall-street.ro, dupa o vizita la fabrica companiei din Hartenfels, Germania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri