Pe o piata a constructiilor in scadere si pe care o caracterizeaza drept ”plina de imprevizibil”, producatorul roman de pavele, borduri si alte produse din beton vibropresat a reusit sa depaseasca usor vanzarile anului 2016. Valoarea cifrei de afaceri Elis Pavaje pentru 2017 a fost de 36 milioane de euro.

Numarul mare de clienti din sectorul privat a venit si in contextul in care piata imobiliara a inregistrat o dezvoltare semnificativa in 2017: o crestere de 70 % pe segmentul constructiilor rezidentiale comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor Institutului National de Statistica. Aproape 13 milioane euro au fost investite in 2017 pentru construirea celei de-a treia unitati de productie la Secuienii Noi, judetul Neamt, dezvoltarea bazei logistice prin achizitionarea de noi masini si utilaje de transport marfa si pentru relansarea showroom-ului de la Stoenesti, judetul Prahova.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont