Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe preia în portofoliu proiectul rezidențial Obor Est Residence, localizat în zona de est a Bucureștiului, pe platforma fostei fabrici „Izolatorul”, proiect demarat de fostul fotbalist și antrenor Cosmin Olăroiu împreună cu partenera de afaceri Roxana Tănase, a anunțat compania într-un comunicat remis redacției.

Potrivit sursei citate, proiectul lansat de actualul antrenor al echipei Sharjah FC din Emiratele Arabe Unite va fi adus sub brandul Hagag, compania alegând denumirea comercială “H East Residence”.

Ansamblul de locuințe – dedicat segmentului mediu al pieței - se întinde pe o suprafață de teren de peste 17.500 de metri pătrați și este dezvoltat în două faze de construire.

“Ne uităm deja de mai bine de doi ani către zona de est a Bucureștiului, unde am identificat un potențial enorm pentru dezvoltare și ne bucurăm să putem adăuga în portofoliu acest nou proiect prin care ne extindem oferta rezidențială cu peste 500 de apartamente noi. Vorbim despre o zonă care, în ultimii trei ani, a înregistrat o evoluție semnificativă în ceea ce privește cererea”, a declarat Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar principal al Hagag Development Europe.

Potrivit lui, zona este dominată de de unde stocul de unități locative învechite, cu foarte puține construcții noi, și se așteaptă ca proiectul să aibă succes în acest context.

Primele 273 de apartamente vor fi livrate până la finele lui 2025

De construcția proiectului se ocupă, ca antreprenor general, BTDConstruct & Ambient, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting.

Faza I a proiectului, unde lucrările de execuție a structurii de rezistență sunt în curs de finalizare, va livra trei clădiri rezidențiale cu unsprezece etaje (2S + P + 10E), un imobil cu șase etaje (2S + P + 5E), și un număr total de 273 de apartamente, 380 locuri de parcare și 2.000 de metri pătrați de spații comerciale moderne. Finalizarea lucrărilor este programată pentru finalul anului 2025.

Totodată, în acord cu standardele și politica de servicii a companiei, H East Residence va urma linia proiectelor rezidențiale din portofoliul local al companiei și va oferi rezidenților și investitorilor servicii de administrare a complexului și a proprietății, o echipă Concierge dedicată și opțiuni de mobilare și amenajare la cheie, alături de confortul și siguranța de a locui într-un ansamblu rezidențial de tip “Gated Community”.

Odată finalizat, ansamblul va cuprinde șapte imobile cu 568 de unități locative de tip studio, două, trei și patru camere, deservite de 824 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Celor 50.000 de metri pătrați construiți de apartamente li se adaugă peste 5.000 de metri pătrați de spații comerciale amplasate la parterul clădirilor rezidențiale și aproximativ 5.200 de metri pătrați de spații verzi în interiorul complexului, stații de încărcare pentru autoturisme electrice, loc de joacă și multiple căi de acces, precum și facilitățile zonei.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri