Cushman & Wakefield, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata internationala de real-estate, isi extinde operatiunile din Greater China prin deschiderea de noi birouri in Guangzhou, Shenzhen si Chengdu.
Urmarind cresterea prezentei in China si extinderea la nivel global, Cushman & Wakefield, cea mai mare companie privata in domeniul imobiliar din lume, a deschis doua noi birouri in China - in Guangzhou si in Shenzhen, ambele situate in provincia Guangdong la frontiera cu Hong Kong-ul.

Aceasta urmeaza anuntului din iunie privitor la deschiderea unui nou birou Cushman & Wakefield in Chengdu, unul dintre orasele cu crestere economica foarte rapida din China si capitala provinciei Sichuan.

Cushman & Wakefield opereaza cu succes in China de zece ani, numarand acum, cu birourile din Guangzhou, Shenzhen si Chengdu, sapte birouri Cushman & Wakefield in regiunea Greater China, compania fiind deja prezenta in Beijing, Shanghai, Hong Kong si Taipei.

”Noile birouri din Guanghzhou si Shenzhen vor mari capacitatea Cushman & Wakefield de a sustine multinationalele precum si companiile locale in Pearl River Delta, una dintre regiunile cele mai active. Aceasta initiativa reprezinta o extindere logica a operatiunilor noastre curente din China si un angajament in plus de a oferi clientilor nostri know-how pe pietele globale si locale la inalte standarde alaturi de servicii profesioniste pentru sectorul de property”, a declarat Richard Middleton, managing director al Cushman & Wakefield pentru Greater China.

Ambele birouri, din Guanghzhou si Shenzhen, vor fi conduse de Lisa Lung, directorul care a condus departamentul de Client Solutions din Beijing si care detine o experienta bogata in consultanta imobiliara. Aceste birouri vor oferi o gama completa de servicii imobiliare incluzand consultanta, management comercial, rezidential, management in retail si property, adminstrare, project management, si servicii pentru sectorul de investitii.

”Avand un birou propriu in Chengdu, Cushman & Wakefield va putea extinde serviciile pe care le ofera clientilor locali si internaionali intr-una dintre cele mai dinamice piete din China. Aceasta decizia face parte din strategia de dezvoltare a companiei noastre in Asia ca raspuns la nevoile clientilor nostri”, a mai precizat Middleton, managing director al Cushman & Wakefield pentru Greater China.

Anuntul privitor la deschiderea biroului Cushman & Wakefield vine intr-un moment cand Chengdu se afla in atentia investitorilor internationali, iar nivelul investitiilor este asteptat sa atinga cote record.

Cushman & Wakefield este cea mai mare companie privata in domeniul imobiliar din lume. Fondata in 1917, compania are peste 201 de birouri in 55 de tari din intreaga lume si 12.000 de angajati. Cushman & Wakefield asigura solutii integrate prin consultanta activa, implementare si manageriat in folosul proprietarilor, locatarilor si investitorilor pe parcursul fiecarei etape a procesului imobiliar.

Biroul din Romania a fost deschis in 2007 prin preluarea companiei locale cu care colabora de peste 11 ani, Activ Consulting, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri