Proiectul, care urmeaza a fi construit in Titan, pe o suprafata de 36.000 mp va contine sapte cladiri de cate 18 etaje. In prima faza a noului complex rezidential – Casablanca Residence – vor fi construite 360 de apartamente.

Suprafata apartamentelor incepe de la 53 mp pentru cele cu doua camere, 82 mp pentru cele cu trei camere si 149 mp pentru cele tip penthouse, la care se adauga terasele. Ansamblul rezidential va cuprinde locuri de parcare si spatii de depozitare, iar circa o treime din spatiu (12.000mp) va fi amenajat sub forma unui parc. Proiectul va cuprinde, de asemenea, si doua gradinite pentru copii.

"Casablanca Residence reprezinta o investitie de 140 milioane de euro, realizata de Ram Global Group. Acest proiect este creat pentru tinerii care doresc un apartament modern, cu finisaje de calitate si, in acelasi timp, cu un pret atractiv", a declarat Moshe Charash, unul dintre actionarii Ram Global Group.

Citeste si:

Decizia finala in ce priveste constructorul va fi luata in aceasta vara, iar intre timp a inceput pregatirea terenului si a infrastructurii.

Ram Global Group activeaza pe piata din Romania inca din anul 1996, desfasurand proiecte imobiliare rezidentiale si comerciale. Pana in acest moment, grupul a investit mai mult de 160 milioane de euro in proiecte rezidentiale si cladiri de birouri in Bucuresti si Ploiesti.