Serviciul CB Mortgage va actiona ca un broker de credite si va fi prezent in toate filialele Coldwell Banker Affiliates of Romania din tara, completand oferta de servicii adiacente celor imobiliare.

“Pentru noi este foarte important sa oferim clientului un pachet complet de servicii, incepand de la cautarea proprietatii si pana la finalizarea tranzactiei, care de cele mai multe ori necesita o finantare bancara", a declarat Marius Andronache, Managing Director al Coldwell Banker Mortgage Romania.

Serviciul va cuprinde patru etape: contactarea clientului si analiza pre-calificarii la credite; gasirea proprietatii imobiliare pe care doreste sa o achizitioneze cu creditul solicitat; intocmirea documentatiei pentru obtinerea creditului si acordarea creditului.

Avantajul principal pentru brokerii din sucursalele Coldwell Banker este cunosterea in prealabil a bugetului estimat clientului (suma dintre fondurile proprii si creditul pre-aprobat), eliminandu-se astfel situatiile in care achizitionarea proprietatii gasite este imposibila din cauza asteptarilor nefondate privitoare la credit.

Citeste si:

Marius Andronache a fost numit Managing Director al Coldwell Banker Mortgage, Valuation & Research, el fiind responsabil pentru implementarea noului brand CB Mortgage si a celorlalte doua servicii Valuation si Research. Inainte de a se alatura echipei Coldwell Banker, Andronache a lucrat la BAT, Michelin, Metro Cash & Carry si la cel mai mare fond de investitii sud-estul Europei, Global Finance.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul localul al uneia dintre cele mai cunsocute companii imobiliare la nivel mondial si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are sapte puncte de lucru: trei in Bucuresti si patru in afara Capitalei: la Ploiesti, Campulung, Brasov si Piatra Neamt.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 46 de tari cu 3.800 de birouri si 120.000 de brokeri.