"Planul initial era de extindere a terenului de 50 hectare pana la 100 de hectare, insa dezvoltatorul nu a reusit sa duca acest plan pana la capat pentru ca preturile terenurilor in zona au explodat in aceasta perioada. Proprietarii care au aflat de intentia dezvoltatorului de a se extinde au marit nejustificat pretul", au declarat reprezentantii firmei imobiliare Eurometropola, promotorul proiectului.

Potrivit acestora, lucrarile complexului au fost deja demarate, iar prima faza a proiectului, respectiv 88 de case individuale cu structura P, P+1 si P+1+M si suprafete construite cuprinse intre 150 si 400 mp, a fost vanduta integral inca din aceasta vara, iar noii proprietari se vor putea muta incepand cu vara anului 2009.

"Cea de-a doua faza a proiectului va cuprinde inca 212 de vile individuale si de tip duplex si 16 imobile cu structura P+2E+3 retras, in cadrul carora sunt disponibile 300 apartamente, totalizand 35.000 mp construiti. Parterul acestor imobile va fi destinat exclusiv spatiilor comerciale care se vor inchiria sau vinde, in functie de solicitari. Mai mult, tot in a doua faza se vor construi si o serie de facilitati, respectiv scoala, gradinita, spital, club, terenuri de tenis, camin de batrani cu centru de tratament si recuperare, si mai multe locuri de joaca pentru copii", mai spun cei de la Eurometropola.

Citeste si:

Suprafata totala a terenului pe care se va intinde acest complex este de 50 hectare, iar pana la sfarsitul acestui an se vor finaliza primele patru case model. Potrivit companiei, valoarea totala a proiectului este estimata in acest moment la 100 milioane euro, urmand sa se suplimenteze, in functie de solicitarile aparute pana la finalizarea integrala, din 2010.

Asset Management mai are in portofoliu si alte proiecte rezidentiale, cum ar fi Solaria Residence Baneasa si Bectro Office Building Unirea.