Potrivit reprezentantilor companiei General Lux Service, proiectul se refera la construirea a 80.000 mp de depozite si birouri in configuratia unui parc logistic in zona de est a Bucurestiului. Terenul aferent acestor constructii este de 135.000 mp.

"Am inceput deja promovarea obiectivului pe plan intern, dar si extern pentru a stabili parteneriate cu firme interesate sa investeasca in astfel de proiecte", spun cei de la General Lux Service, initiatorii proiectului.

Totodata, acestia sustin ca presedintele firmei, Dan Craciunescu, se afla deja in discutii cu mai multe companii multinationale specializate in dezvoltari de acest gen, interesate de proiect.

Citeste si:

"Discutiile demarate vizeaza doua directii: vanzarea directa a proiectului, estimata la 4,5 milioane euro si parteneriat (asociere) in vederea construirii GLS Logistic Park, investitia necesitand 28-30 milioane de euro", adauga reprezentantii companiei.

Pana in prezent, GLS Invest, departamentul de investitii al firmei General Lux Service, s-a ocupat de viabilizarea terenului. In acest moment, documentatia PUZ (Plan Urbanistic Zonal) a fost aprobata, iar autorizatiile necesare vor fi obtinute pana la sfarsitul anului 2008. Data inceperii lucrarilor a fost stabilita pentru 1 martie 2009, iar executia proiectului va dura 24 luni.