Gabriela Vranceanu Firea, prezentatoarea emisiunii Observator, a achizitionat un apartament cu trei camere in cartierul german Residenz, dezvoltat de grupul Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien GmbH.
Gabriela Vranceanu Firea a afirmat ca nu poate face public pretul apartamentului, insa acesta a fost achitat in doua transe, fiind cumparat pentru mama sa.

"Pretul standard al unei astfel de locuinte, cu o suprafata de aproape 100 mp construiti, terasa de 10 mp, boxa si loc de parcare este de aproape 140.000 euro plus TVA. In aceasta luna, avem oferta «Investitori impreuna prim metoda Team-Buy», prin care cei care vor sa faca parte din echipa de sapte cumparatori vor obtine pachetul rezidential de mai sus la pret de investitor, respectuc 119.000 euro plus TVA", a declarat, pentru Wall-Street, Ruxandra Buca-Chendi, Marketing Manager al grupului Tiriac Imobiliare.

Residenz - cartierul german este primul proiect imobiliar rezidential dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien, amplasat in nord-vestul Capitalei, in localitatea Chitila. Ansamblul cuprinde 480 de apartamente, de la doua la cinci camere si este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp.

"Apartamentul este standard, are parchet in living si hol, mocheta in dormitoare, gresie si faianta Marazzi in bucatarie si baie. Obiectele sanitare, aerul conditionat din living si din dormitorul matrimonial, usile din lemn si sistemul de incalzire centralizat au fost incluse in pret", ne-a spus Gabriela Vranceanu Firea.

Residenz este un joint venture intre Tiriac Imobiliare si dezvoltatorul german LBBW Immobilien GmbH, reprezentand o investitie de 70 milioane de euro. Proiectul este finantat de catre UniCredit Tiriac Bank, compania de constructii este Heberger, iar agentul exclusiv este consultantul imobilar CB Richard Ellis Eurisko.

"Circa 60% din locuintele primelor doua faze sunt vandute, faza a treia fiind scoasa oficial la vanzare luna aceasta. Peste 100 de rezidenti s-au mutat in complex, iar numarul lor va creste odata cu finalizarea, in vara, a ultimei faze", a adaugat Ruxandra Buca-Chendi.

Al doilea proiect rezidential inceput de Tiriac Imobiliare este clubul Stejarii, ce integreaza 19 cladiri, cu un total de 535 de apartamente. Printre cei care au semnat contracte in Stejarii se numara si Cristi Chivu, care a achizitionat in vara trecuta un penthouse cu sapte camere, in valoare de 1,8 milioane euro plus TVA.

Tiriac Imobiliare este un grup de 21 de companii, prezent pe piata locala din anul 1994 si care face parte din grupul Tiriac Holding. Ca dezvoltator in domeniul imobiliar si al constructiilor, Tiriac Imobiliare a debutat pe piata de profil din Romania odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holding.

LBBW Immobilien este o companie lider pe piata de real estate si a constructiilor din Germania, cu o cifra de afaceri de 600 de milioane de euro. LBBW Immobilien ofera servicii complete in domeniul investitiilor si al dezvoltarii de proiecte imobiliare, avand 500 de angajati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri