Proiectul Trident Residence va fi livrat in luna martie si cuprinde doua blocuri cu cate zece etaje. Din cele 108 apartamente, pana in prezent au fost vandute 87, dintre care 72 de locuinte au fost vandute prin intermediul programului Prima Casa, potrivit reprezentantilor dezvoltatorului.

O garsoniera cu o suprafata construita de 36 mp costa 42.400 euro cu TVA inclus, iar un apartament cu doua camere cu o suprafata construita de 64 mp are un pret de vanzare de 70.300 euro cu TVA inclus.

„Dupa tot ce s-a intamplat pe piata imobiliara, clientul este foarte reticent, nu neaparat de teama ca programul Prima Casa este nefunctional, ci din punct de vedere al solvabilitatii dezvoltatorului. Majoritatea apartamentelor din Trident Residence au fost vandute insa prin Prima Casa”, a declarat Veronel Butnarus, reprezentantul companiei Dadi’93.

Din actionariatul companiei Dadi’93 fac parte Romulos Cotiga (50%) si Madalina-Sabina Badescu (50%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Compania a raportat afaceri de 46,8 milioane de euro in anul 2008 si un profit de aproape un milion de euro, avand o medie de 136 de angajati, potrivit informatiilor publicate de Ministerul de Finante.