In urma articolului publicat de Wall-Street, in data 4 februarie 2010, cu titlul “ATEbank lasa portofoliul de proprietati imobiliare pe mana unei companii de consultanta”, compania de consultanta imobiliara More Real Estate Services doreste sa faca o serie de precizari.
More Real Estate Services a semnat un contract de colaborare cu ATEbankRomania prin care ofera servicii de consultanta acesteia in vederea unei mai bune administrari a portofoliului ei.

Ilias Papageorgiadis, CEO al More Real Estate Services, a afirmat ca portofoliul total al bancii este la un nivel de cateva zeci de milioane de euro si ca banca este bine organizata, neconfruntandu-se cu probleme majore.

Papageorgiadis nu a afirmat ca banca ar detine credite neperformante in valoare de zeci de milioane de euro.

Pe parcursul conferintei de presa, Papageorgiadis nu a prezentat ATEbank ca fiind o banca cu probleme, nu a afirmat ca i-a fost inmanat intreg portofoliul de proprietati al acesteia sau ca banca ar avea nevoie sa insarcineze pe cineva cu rezolvarea problemelor de orice fel.

Aceasta colaborare nu inseamna ca ATEbank Romania are vreun motiv de a se afla intr-o pozitie dificila. Papageorgiadis a precizat ca banca nu are necesitati majore si ca serviciile oferite se vor concentra in principal pe prevenirea aparitiei unor probleme in viitor.

ATEbank lasa portofoliul de proprietati imobiliare pe mana unei companii de consultanta
Cum lupta o companie cu afaceri de 1 mil. euro pentru o felie din piata de consultanta imobiliara


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Setari Cookie-uri