Franklin Templeton a inchiriat 900 mp de birouri in Piata Victoriei

Franklin Templeton Investment Management, firma de investitii care va administra Fondul Proprietatea, a inchiriat o suprafata de 900 mp de birouri in cladirea Premium Point, amplasata in zona Piata Victoriei, a anuntat compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, intermediarul tranzactiei.
“Negocierile cu Franklin Templeton au durat noua luni. Un avantaj al cladirii alese a fost dat de apropierea de sediul Guvernului. Estimam ca Franklin Templeton isi va deschide oficial biroul in luna iulie”, a declarat Lori Collin, senior consultant in cadrul Jones Lang LaSalle.

Franklin Templeton va ocupa un etaj si jumatate in imobilul Premium Point (foto), dezvoltat de Premiumred, divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul grupului Volksbank, pe Strada Buzesti nr. 80, in apropiere de Piata Victoriei.

Premium Point are o suprafata de 6.000 mp, iar printre chiriasi se mai numara compania de asigurari Aviva, care a inchiriat 3.000 mp de birouri si Thomson Reuters, care ocupa 500 mp.

Franklin Templeton Investment Management Limited este o filiala a Franklin Resources, Inc. o organizatie de administrare a investitiilor cu prezenta globala, care opereaza sub numele Franklin Templeton Investments.

Premiumred, divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul grupului Volksbank, a finalizat in vara anului 2008 cladirea Premium Plaza, amplasata la intersectia Bulevardului Nicolae Titulescu cu Strada Dr. Iacob Felix, iar la inceputul anului trecut, cladirea Premium Point.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cum și-a salvat business-ul un antreprenor din imobiliare în vreme de pandemie
Setari Cookie-uri