Liviu Tudor, romanul care detine cea mai mare suprafata de birouri, circa 130.000 mp inchiriabili, planuieste sa inceapa in primavara constructia unei cladiri cu o suprafata de circa 15.000 mp, o parte din finantare provenind din fonduri europene.

“Sper ca in primavara sa incep constructia unei noi cladiri de birouri, amplasata in cartierul Militari, in apropiererea parcului de afaceri West Gate. Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de cifra 15.000 mp si am optat pentru finantare din fonduri europene”, a declarat Liviu Tudor (foto), presedintele companiei ID Grup si proprietarul parcurilor de afaceri West Gate si Novo Park.

Omul de afaceri nu a facut publica valoarea investitiei, insa a spus ca circa 60% din investitie va fi asigurata din fonduri proprii si 40% din fonduri europene. Liviu Tudor crede ca nu este momentul pentru credite la banci si afirma ca ultimul credit a fost contractat inainte de toamna anului 2008.

Discretul om de afaceri Liviu Tudor este printre cei mai mari proprietari de birouri alaturi de miliardarul Dinu Patriciu si fondul de investitii CA Immo, care a achizitionat recent fondul Europolis. Tudor este romanul cu cei mai multi mp de birouri, circa 130.000 mp desfasurati in doua proiecte, unul in Militari si unul in Pipera.

Recent, Garanti Bank si-a relocate sediul central in complexul Novo Park, unde a inchiriat o suprafata de 4.300 mp de birouri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
S Immo: The Mark nu este de vanzare, decat pentru un yield mult sub 7%