Terenul (strada Libertatii, soseaua Vestului - Gara de Vest) apartine companiei Baneasa Investitii Imobiliare. 50% din capitalul social al companiei este controlat de Hein Romania, in cadrul careia actionari sunt Valeriu Patriciu, Dan (Dinu) Patriciu si Monica Patriciu, potrivit unui anunt din Monitorul Oficial.

Conform documentului, Patriciu Valeriu Romulus Serban detine 671.999 de actiuni, cu valoare nominala de 1 leu, reprezentand un procent de participare la capitalul social, la beneficii si pierderi de 71,42%. Dinu Patriciu are 268.000 de actiuni nominative, insemnand un procent de 28,57%, pe cand Monica Patriciu are o singura actiune (0,0001%).

Hotararea de instrainare a terenului a fost luata la sfarsitul lunii noiembrie, in cadrul Adunarii Extraordinare a Actionarilor Hein Romania.

Citeste si:

Lidl Romania este filiala locala a grupului german Lidl. Retailerul si-a facut intrarea pe piata locala prin preluarea, in februarie anul acesta, a lantului de magazine de discount Plus Discount. Pana acum, nu a fost facuta publica valoarea tranzactiei. Odata cu cele 96 de magazine din Romania, au fost preluate si 23 de discountere Plus din Bulgaria. In momentul de fata, Plus Discount numara in jur de 116 unitati in toata tara.

Citeste si:

Business nascut vara, pe o barca: Cum vrea Patriciu sa faca 2 mld. euro din comert