Baneasa Investitii Imobiliare urmeaza sa instraineze un teren intravilan din Ploiesti cu o suprafata de 5.290 de metri patrati catre retailerul german Lidl.
Terenul (strada Libertatii, soseaua Vestului - Gara de Vest) apartine companiei Baneasa Investitii Imobiliare. 50% din capitalul social al companiei este controlat de Hein Romania, in cadrul careia actionari sunt Valeriu Patriciu, Dan (Dinu) Patriciu si Monica Patriciu, potrivit unui anunt din Monitorul Oficial.

Conform documentului, Patriciu Valeriu Romulus Serban detine 671.999 de actiuni, cu valoare nominala de 1 leu, reprezentand un procent de participare la capitalul social, la beneficii si pierderi de 71,42%. Dinu Patriciu are 268.000 de actiuni nominative, insemnand un procent de 28,57%, pe cand Monica Patriciu are o singura actiune (0,0001%).

Hotararea de instrainare a terenului a fost luata la sfarsitul lunii noiembrie, in cadrul Adunarii Extraordinare a Actionarilor Hein Romania.

Lidl Romania este filiala locala a grupului german Lidl. Retailerul si-a facut intrarea pe piata locala prin preluarea, in februarie anul acesta, a lantului de magazine de discount Plus Discount. Pana acum, nu a fost facuta publica valoarea tranzactiei. Odata cu cele 96 de magazine din Romania, au fost preluate si 23 de discountere Plus din Bulgaria. In momentul de fata, Plus Discount numara in jur de 116 unitati in toata tara.

Citeste si:

Business nascut vara, pe o barca: Cum vrea Patriciu sa faca 2 mld. euro din comert

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri