Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii, unde de duminica dupa-amiaza si pana luni la pranz vor fi ninsori in zonele de munte, iar vantul va atinge la rafala viteze de 45-55 km/h si izolat 80-90 km/h, viscolind zapada, scrie Mediafax.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand din 11 ianuarie, ora 16.00, pana in 12 ianuarie, ora 12.00, in toate zonele de munte va ninge, iar vantul va avea intensificari cu viteze care, pe crestele inalte, mai ales ale Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor depasi 80-90 de kilometri pe ora la rafala, viscolind si troienind zapada.

In restul teritoriului, vantul va sufla cu viteze de 45-55 de kilometri pe ora, iar in Oltenia se vor atinge 60-70 de kilometri pe ora la rafala. In judetele avertizare vor fi precipitatii slabe, predominant ninsoare in regiunile intracarpatice si in nordul Moldovei si mai ales ploi in sud si sud-est, in unele zone fiind posibila producerea de polei.

Avertizarea cod galben a fost emisa pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Cluj si Bihor.

Sursa foto: Ninsori, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri