Potrivit unui sondaj realizat de ONU in 2014, 72% dintre participantii din intreaga lume, persoane cu varsta de pana in 34 de ani, cred ca oportunitatile generatiei din care fac parte sunt limitate de coruptie. Ambasada SUA ii invita pe cei care au un mesaj anticoruptie sa il exprime printr-un afis si sa participe la concursul cu tema: „Coruptia iti ucide viitorul!”

Termen limita pentru inscriere la concursul de afise al ambasadei SUA este 28 februarie 2015, la ora 23:59.

Participantii trebuie sa fie cetateni romani, care locuiesc in Romania, iar formatul afisului trebuie sa fie A3, la rezolutia de 300 dpi. Ambasada SUA pune la bataie si premii: 3 tablete Google Nexus 9, pentru cele mai bune 3 afise, si 20 de carduri de memorie Kington de 32 GB, clasa 10. Lucrarile selectate vor fi incluse intr-o expozitie si vor fi prezentate pe pagina de internet si pe retelele sociale ale Ambasadei SUA.

Citeste si:

Juriul este format din diplomati americani, Laura Stefan din partea ONG-ului Expert Forum, si „Iepurele mizantrop”, comentator roman al actualitati interne si internationale. Criteriile de evaluare sunt: eficienta transmiterii mesajului “Coruptia iti ucide viitorul!”, originalitate/creativitate si calitate vizuala.

Detalii despre regulamentul concursului si conditiile de participare.

Sursa foto: coruptie, Shutterstock