Donald Trump Jr., fiul cel mare al presedintelui SUA, se afla de cateva zile intr-o vizita privata in Romania. Acest se afla, joi, in judetul Alba, unde a participat la o partida de vanatoare, apoi a vizitat Castelul ”Bethlen Haller” de la Cetatea de Balta, au declarat pentru News.ro surse locale.

Donald Trump Jr. a participat, joi dimineata, la o partida de vanatoare de caprioare si mistreti pe un fond de vanatoare din zona localitatilor Jidvei si Cetatea de Balta, potrivit News.ro. Ulterior, fiul cel mare al presedintelui SUA a vizitat Castelul ”Bethlen Haller” de la Cetatea de Balta, obiectiv care se afla in proprietatea unei companii de vinificatie.

Donald Trump jr. a ajuns in Romania luni, fiind insotit de nepotul presedintelui american, iar pana acum ar fi vizitat deja mai multe zone turistice din tara.

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump este recunoscut ca fiind un mare iubitor al vanatorii, iar in urma cu cativa ani a fost intens criticat dupa ce a aparut fotografiat cu trofee rare de vanatoare: un elefant, un leopard si o antilopa.

Citeste si:
Trump a adoptat legea prin care Statele Unite accelerează producția...
COVID-19 | Trump a adoptat...
Sursa foto: Facebook / Donald Trump Jr.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Raed Arafat: Chiar dacă recomandăm unele măsuri, considerați-le obligații
Setari Cookie-uri