Consiliul Local al Sectorului 2 a decis, marti, cu majoritate de voturi "pentru", sa se ia bani de la biserici si sa se plateasca 2,4 milioane de lei din datoriile Spitalului Sf. Pantelimon.

Premiera la Primarie. Cei 27 de consilieri locali de la Primaria Sectorului 2 (PNL, PSD, ALDE, PMP, UNPR, PER, USR) s-au pus de acord sa scoata Spitalul Sf. Pantelimon din criza financiara, scrie tolo.ro.

”Am aflat din presa ca sunt mari probleme la Spitalul Sf. Pantelimon si am rugat Comisia de buget sa cautam bani. Am gasit 2,4 milioane de lei necheltuiti de la culte. Am zis sa-i dam la spital si in comisie am avut unanimitate”, a declarat Adrian Alexandru, consilier USR, initiatorul propunerii.

”E adevarat ca suntem toti de acord sa luam bani de la biserici si sa dam la spital 2,4 milioane de lei ca sa-si plateasca in prima instanta utilitatile”, a spus Catalin Mihaila, consilier PSD.

Sursa foto: Shutterstock/ pim pic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri