Echipa Romaniei a cucerit vineri doua medalii de aur, una de argint si una de bronz la Jocurile Invictus 2018 de la Sydney, o competitie rezervata militarilor raniti in diverse teatre de razboi, potrivit Agerpres.

Romania participa la Jocurile Invictus, care se desfasoara intre 20 si 27 octombrie la Sydney, cu o echipa formata din 15 militari, care au fost raniti in diverse actiuni militare.

Vineri, Eugen Patru a cucerit medalia de aur in proba individuala la tir cu arcul olimpic, dupa ce l-a invins in finala pe italianul Fabio Tomasulo cu 7-1. Cateva ore mai devreme, echipa Romaniei, compusa din Ionut Butoi, Augustin Pegulescu si Dorin Petru, obtinuse prima medalie de aur, in proba de tir cu arcul compound. In finala pe echipe, Romania a invins Australia (279-269).

Echipa Romaniei (Danut Nicola, Ion Parvu, Eugen Patru) a obtinut argintul in proba de tir cu arcul olimpic, dupa ce a fost invinsa in finala de Italia cu 6-4.

Dorin Petrut a obtinut bronzul in proba de tir cu arcul compund, dupa ce l-a invins in finala mica pe australianul Garry Robinson cu 138-137.

Prima medalie a Romaniei la editia din acest an a Jocurilor Invictus, una de bronz, a fost adusa de Dumitru Paraschiva in proba de canotaj in sala.

La Jocurile Invictus participa 500 militari din 18 tari.

Sursa foto: Facebook Invictus Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri