Fondatorul Microsoft i-a transferat 850 de milioane de dolari sub formă de acțiuni fostei sale soții Melinda French Gates, cu care se află în plin divorț, urcând la 4 miliarde totalul sumelor pe care i le-a cedat până acum, potrivit businessinsider.com.

Bill Gates îi mai transferase fostei partenere acțiuni ale producătorului de echipamente Deere prin firma sa de investiții, Cascade Investment LLC, în valoare de 2,25 milioane, potrivit unor documente de securitate la care au avut acces reporterii Wall Street Journal. Cele două milioane reprezintă aproximativ 7% din stocurile deținute de Gates la această companie.

I-a cedat o avere fostei soții, dar rămâne cu mult mai mult

Adunate, sumele cedate de șeful gigantului tehnologic Melindei ajung la 4 miliarde de dolari în mai puțin de 3 săptămâni de la anunțarea litigiului, de pe 3 mai. Chiar și așa, averea magnatului american nu pare să fi suferit prea mult până acum. Aceasta numără nu mai puțin de 124 de miliarde, potrivit clasamentului celor mai bogați oameni ai planetei făcut de revista Forbes, unde Gates ocupă poziția a patra în anul 2021.

Citește și Bill Gates divorțează de soția sa Melinda Gates, după o căsnicie de 27 de ani

„Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă, au anunțat Bill și Melinda Gates la începutul acestei luni, după 27 de ani de căsnicie.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri