Romexpo se transformă în spațiu de cazare pentru refugiații ucraineni. Circa 2.000 de paturi vor fi organizate pentru cei care fug din calea războiului.

”În următoarele ore, prioritatea zero este să ne asigurăm că oamenii vor avea suficientă căldură, apoi să asigurăm accesul la dușuri, mâncare caldă, servicii medicale. Efortul logistic este uriaș, iar timpul este scurt. Însă vorbim de o mobilizare cu scop umanitar și nu vom economisi niciun efort ca să îi adăpostim pe vecinii noștri care fug din calea acestui război odios”, a scris Horia Tomescu, viceprimarul Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Tomescu precizează că putem ajuta în continuare să dotăm centrul de cazare de la Romexpo cu așternuturi, pilote și perne, pe care le putem aduce la punctele de colectare deschise de Primăria Capitalei, de luni până vineri între 10:00 și 18:00:

  • Centrul Bebe de București, Bld. Elisabeta nr. 75,
  • Arena Națională, Clădirea Academiei de Tenis, Bld. Basarabia nr. 37-39,
  • Centrul de Economie Circulară, Calea Plevnei 98.

Sursa foto: Horia Tomescu/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri