Mai multe proteste spontane au putut fi observate în câteva benzinării din România, șoferii nemulțumiți de prețurile tot mai mari la carburant alimentând cu sume și cantități ridicole, trăgând de timp și formând în felul acesta cozi la unitățile de alimentare cu combustibil.

În Constanța, spre exemplu, semnalează Reporter Neptun TV, peste 100 de șoferi s-au adunat în parcarea de la Aqua Magic, s-au organizat în cateva echipe și s-au dus în mai multe benzinării.

Ulterior, ei au intrat intrat în benzinării și au alimentat de aproximativ un leu, blocând astfel pompele. Mai multe benzinării au închis stațiile de alimentare ca urmare a acestui protest.

Același lucru s-a întâmplat la Botoșani, informează una dintre publicațiile locale, unii șoferi alimentând cu câteva sute de mililitri, în unele cazuri chiar cu 49 de mililitri de motorină, şi-au spălat parbrizul, abia apoi făcând plăţile.

Timpii prelungiţi au făcut ca uneori să se formeze cozi cu cei care chiar doreau să alimenteze aşteptând eliberarea pompelor, conform sursei citate.

Un eveniment similar s-a petrecut de altfel și la Timișoara, șoferii din acest oraș organizând chiar un protest național față de creșterea continuă a tarifelor la carburanți, transmite Opinia Timișoarei. Astfel, protestul este anunțat pentru data de 30 iunie, la prânz, în toată țara.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri