Un accident grav în care au fost implicate două autotrenuri şi două autoturisme s-a produs pe A1, în apropiere de Bucureşti.

UPDATE: În urma actiunilor pentru descarcerare au fost identificate 5 persoane decedate în vehiculul prins între cele doua autotrenuri, a anunțat ISU.

”Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă-spate pe Autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la faţa locului, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Angajații ISU acționează pentru descarcerare. Într-una din mașini (cea albastră) a fost găistă o persoană rănită care a fost transportata de elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca

Între cele doua tiruri este un vehicul, deformat în mare măsură, in interiorul căruia nu se poate determina numarul de persoane.

Sursa foto: ISUBIF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri