Keez, un start-up romanesc care ofera servicii de contabilitate online pentru IMM-uri, se alatura BCR in cadrul programului StartUp Nation prin care afacerile la inceput de drum beneficiaza de gratuitati la produse, aplicatii si servicii dedicate.

In urma acestui parteneriat, antreprenorii care acceseaza pachetul StartUp Gratuit de la BCR vor avea acces la toate documentele contabile - facturile, chitantele, rapoartele, bilanturile sau jurnalele prin intermediul aplicatiei Keez, disponibila si pe mobile.

“Sunt fericit ca BCR a ales Keez sa faca parte din acest program in care se incurajeaza si se sprijina firmele mici cu idei mari, un parteneriat in care responsabilitatea, increderea si etica sunt valori pretuite. Implicarea in sustinerea firmelor tip “start up” este o prioritate si pentru Keez. Desi suntem o firma de contabilitate online, noi ne implicam si in educatia financiara si de business a clientilor nostri. Consultanta nelimitata din partea expertilor CECCAR parteneri KEEZ face din pachetul de beneficii pe care start up-urile le au incluse", a declarat Daniel Mateescu, CEO Keez.

Indiferent de abonamentul lunar de contabilitate online Keez pe care l-au ales, antreprenorii aflati la inceput de drum au 6 luni gratuite la pachetul Mini si o paleta de beneficii dedicate:
• Transmitere online a documentelor pentru realizare activitati contabile
• Acces on-line 24/7 la toate documentele financiare plus modul facturare
• Raportari complexe si simplificate disponibile in timp real pe desktop si mobil
• Pontaj in timp real si generare automata contracte de munca pentru salariati
• Intocmire contabilitate financiara, jurnal TVA, balanta, registre contabile obligatorii, realizare bilant
• Depunere declaratii taxe si impozite, realizare documente salarizare si ITM.

: “Sunt fericit ca BCR a ales Keez sa faca parte din acest program in care se incurajeaza si se sprijina firmele mici cu idei mari, un parteneriat in care responsabilitatea, increderea si etica sunt valori pretuite. Implicarea in sustinerea firmelor tip “start up” este o prioritate si pentru Keez. Desi suntem o firma de contabilitate online, noi ne implicam si in educatia financiara si de business a clientilor nostri. Consultanta nelimitata din partea expertilor CECCAR parteneri KEEZ face din pachetul de beneficii pe care start up-urile le au incluse.”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri