Familia Vlas va deschide la Targu Mures, la sfarsitul acestei saptamani, hotelul Plaza, care are 80 de camere clasificate la 4 si 5 stele si in care a investit circa 7 milioane de euro, a declarat Dacian Vlas, directorul si unul dintre proprietarii unitatii turistice, citat de Mediafax.
Firma Voiajor SRL, detinuta de familia Vlas, a achizitionat la finele anului 2009 hotelul Transilvania de la Josef Goschy, proprietarul lantului Unita Turism, pentru circa 1,7 milioane de euro.

In urma renovarii, hotelul are doua corpuri, unul cu 50 de camere clasificate la 4 stele, iar celalalt cu 30 de camere de 5 stele.

"Am investit in achizitia si modernizarea hotelului circa 7 milioane de euro. Banii au provenit din vanzarea cu cativa ani in urma a unui teren de 6 hectare, situat la iesirea din Targu Mures spre Bucuresti, cu 14 milioane de euro", a spus Dacian Vlas (27 de ani).

Ca un element distinctiv, fiecare camera din noul hotel este diferita de celelalte ca forma, culoare si mobilier.

Unitatea are si un centru spa, restaurante si patru sali de conferinte, care cumuleaza aproape 400 de locuri.

"Spre uimirea mea, de trei saptamani, de cand am lansat informatia ca se deschide hotelul, am inceput deja sa facem rezervari si am avut mai multe solicitari pentru patru stele decat pentru cinci stele", a afirmat Vlas.

El a mai spus ca intentioneaza sa deschida hoteluri si in Bucuresti, Cluj si Constanta.

"Suntem in discutii avansate pentru achizitia de hoteluri vechi, pe care sa le renovam. Am gasit deja in Cluj si in Mamaia si suntem aproape de semnarea actelor. i la Bucuresti suntem in discutii pentru un hotel care nu este deschis inca, este construit in proportie de 60%, dar proprietarul nu mai are bani sa-l termine", a mai spus Dacian Vlas.

Familia Vlas mai detine doua hoteluri in Targu Mures, respectiv Business, cu 52 de camere, clasificat la trei stele, si Ciao, tot de trei stele, care are 34 de camere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri