British Airways le ofera pasagerilor care vor calatori de pe Aeroportul International Henri Coanda posibilitatea de a obtine cartea de imbarcare prin intermediul telefoanelor mobile.

Posesorii de smartphones cu sistemele de operare iPhone, Blackberry, Android si Windows mobile 7, cu acces la internet, vor putea urca la bordul aeronavelor British Airways pe baza unei carti de imbarcare electronica afisata pe telefonul mobil.

Cartea de imbarcare poate fi vizualizata accesand sectiunea My Flights din meniul My boarding passes. Cartea de imbarcare poate fi stocata in aceasta sectiune si vizualizata fara a fi conectat la Internet. Acesta va fi salvata pana cand clientul o va sterge din telefon.

Aplicatia BA App poate fi descarcata de oricine. Cu toate acestea, doar membrii Executive Club care au furnizat detaliile lor prin accesarea contului de membru pot obtine si utiliza cartea de imbarcare pe mobil.

Pasagerii British Airways care nu sunt membrii Executive Club, dar doresc sa beneficieze de avantajele serviciului de Mobile Boarding Pass, se pot inregistra ca membrii pe www.ba.com. In momentul in care numarul de membru Executive Club a fost adaugat in rezervarea lor, acestia pot accesa cartea de imbarcare pe telefonul mobil.

British Airways este o companie aeriana globala, care ofera servicii complete, avand o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
RECORD in aviatie: Cel mai rapid zbor de la New York la Londra
Setari Cookie-uri