Eturia, în parteneriat cu alți doi touroperatori români, a decis operarea primelor curse charter către destinațiile exotice aflate în topul preferințelor turiștilor români: Maldive, Republica Dominicană și Zanzibar.

“Modul în care turiștii români au primit lansarea, în luna noiembrie, a primului charter pe ruta București - Maldive pentru perioada de revelion, a fost o mare surpriză pentru noi toți, mai ales după un an 2020 în care știm că industria a fost foarte grav afectată. Cererile numeroase venite din partea turiștilor români pentru această destinație și lista mare de așteptare ne-a determinat să gândim noi strategii și astfel am decis lansarea primului zbor direct spre Maldive, operat cu o aeronavă Airbus A 330, cu plecări săptămânale în intervalul 26 ianuarie - 07 februarie. Ca urmare a unui volum foarte mare de cereri, am suplimentat zborurile de revelion cu încă două curse operate de către compania aeriană Tarom ce vor avea o oprire de realimentare în Dubai”, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.

Sfârșitul de an vine cu pachete de vacanță noi în oferta Eturia, în contextul în care cererea pentru vacanțe în destinații exotice, pentru revelion și începutul lui 2021, este la același nivel cu cea înregistrată în 2019, înainte de pandemie.

Charter spre Republica Dominicană

În acest moment, echipa Eturia lucrează la lansarea unei curse charter spre Maldive cu plecare din Cluj pe data de 30 ianuarie, operată de Tarom, precum și la lansarea primului zbor direct din Romania către Republica Dominicană. Acesta din urmă va fi operat cu o aeronava A330, va fi non stop și va avea o durata sub 13 ore.

“Acest charter către Republica Domnicană este o noutate absolută pentru România. Ne așteptăm să îl lansăm în 31 ianuarie și să îl operăm până după Paște 2021. Interesant este faptul că sejurul în Republica Dominicană vine și cu un tarif foarte bun de aproximativ 1.540 euro de persoană pentru o cazare nouă nopți la un resort de 4* în regim All Inclusive. O altă noutate a acestui sfârșit de an este faptul că vom avea o cursă charter și către Zanzibar cu trei date de plecare: de Revelion, la începutul lunii Ianuarie și în vacanța copiilor, la sfârșit de ianuarie“, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.

În contextul pandemiei, luând in calcul reducerea numărului de zboruri de către companiile de linie și cererea foarte mare a românilor pentru escapade exotice, Eturia a decis să continue această abordare și să opereze curse charter către destinații exotice și în lunile de vară, iar începând cu toamna 2021 să reia zborurile directe către Republica Dominicană, Maldive și Zanzibar.

“Toate charterele le operam în parteneriat cu alți doi touroperatori români, fiecare având însă independență în construcția pachetelor turistice și alegerea hotelurilor la destinație,” declară Sorin Stoica.

Eturia este una dintre primele agenții de turism din România specializate în vacanțe exotice personalizate de tip tailor made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Asigurarea medicală este inclusă implicit în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri