Vineri, 10 noiembrie, biletele pentru zboruri pe toate rutele operate de HiSky vor putea fi achiziționate cu o reducere de 50%. Campania de Black Friday se derulează pe site-ul companiei aeriene, www.hisky.aero, pentru zborurile programate, către destinații domestice și internaționale, efectuate până la finalul anului 2023 și pe parcursul anului 2024.

Fiecare pasager va putea achiziționa un număr nelimitat de bilete, iar reducerea va fi aplicată la tariful final al rezervării, cu utilizarea codului BLACKFRIDAY. Campania se va desfășura pe durata a 24 de ore, exclusiv pe parcursul zilei de vineri, 10 noiembrie, în limita locurilor disponibile pentru fiecare cursă și pentru fiecare clasă tarifară. Prețului unei călătorii, cu aplicarea codului de reducere, pleacă de la 25 de euro pe segmentul de zbor.

Cei care caută, de Black Friday, să își planifice călătoriile cu HiSky, la preț redus, pot alege dintre zborurile pe care compania le operează de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare, Iași și Chișinău. Mai mult, odată cu introducerea opțiunii de rezervare a zborurilor cu conexiune, pasagerii din țară și din Republica Moldova au la dispoziție, în plus față de cursele directe, și toate destinațiile cu plecare din București.

Vezi ce oferte are și TAROM AICI.

De pe aeroportul Otopeni, pasagerii pot zbura cu HiSky pe opt rute regulate internaționale, către Tel Aviv, Bruxelles, Barcelona, Malaga, Dublin, Chișinău, Bordeaux și Frankfurt și pe două rute interne, către Cluj Napoca și Timișoara. Din Cluj-Napoca și Timișoara, compania operează zboruri către București, Dublin, Tel Aviv, Barcelona, Bruxelles, Malaga, Bordeaux, Dublin și Frankfurt, iar pasagerii din Iași și Baia Mare pot rezerva un zbor HiSky către Dublin, respectiv Paris. Pentru pasagerii din Republica Moldova, HiSky pune la dispoziție 15 rute directe și cu escală, către București, Dublin, Frankfurt, Paris, Milano, Veneția, Tel Aviv, Roma, Bologna, Londra, Düsseldorf, Istanbul, Barcelona, Bruxelles și Bordeaux.

În anul 2023, HiSky a devenit cel de-al patrulea cel mai mare operator pe aeroporturile din România, după numărul de pasageri transportați. Compania operează o flotă de șapte aeronave Airbus, din familia A320, cu o vârstă medie de șapte ani, una dintre cele mai noi din Europa. Două aeronave noi, Airbus A321 neo LR, cel mai performant model din această clasă, s-au alăturat flotei HiSky în primăvara acestui an, iar la până la finalul anului compania va recepționa prima aeronavă wide-body Airbus A330, din România, devenind astfel singurul operator român care va a efectua curse regulate long courier.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri