Cursa pe ruta Targu-Mures - Budapesta va fi operata de trei ori pe saptamana, la aceleasi ore la care este efectuat in prezent zborul
Cluj-Napoca - Budapesta.

Wizz Air si-a inceput activitatea in Targu-Mures in iulie 2006 si a decis sa isi mute activitatea la Cluj in noiembrie 2007. Aceasta decizie s-a dovedit a fi foarte buna pentru companie in general insa, in ceea ce priveste zborul spre Budapesta, pasagerii Wizz Air si-au exprimat preferintele de a zbura din Targu-Mures.

Pasagerii care si-au rezervat bilete pentru cursa Budapesta-Cluj vor fi informati individual in ceea ce priveste aceasta schimbare.

Citeste si:

Planul de dezvoltare al Wizz Air in Cluj nu este afectat de aceasta schimbare. Wizz Air va deschide la Cluj in 15 mai a doua baza operationala a companiei in Romania, avand in dotare o aeronava noua Airbus A320 si echipaj local.

Wizz Air opereaza o flota tanara de aeronave Airbus A320, din 6 baze, pe aproximativ 100 de rute. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia si Romania. In 2007, Wizz Air a transportat 4,2 milioane de pasageri.