Wizz Air nu va mai opera zborul catre Budapesta din Cluj – Napoca, relansand operatiunile spre aceasta destinatie in Targu-Mures, incepand cu data de 15 mai.

Cursa pe ruta Targu-Mures - Budapesta va fi operata de trei ori pe saptamana, la aceleasi ore la care este efectuat in prezent zborul
Cluj-Napoca - Budapesta.

Wizz Air si-a inceput activitatea in Targu-Mures in iulie 2006 si a decis sa isi mute activitatea la Cluj in noiembrie 2007. Aceasta decizie s-a dovedit a fi foarte buna pentru companie in general insa, in ceea ce priveste zborul spre Budapesta, pasagerii Wizz Air si-au exprimat preferintele de a zbura din Targu-Mures.

Pasagerii care si-au rezervat bilete pentru cursa Budapesta-Cluj vor fi informati individual in ceea ce priveste aceasta schimbare.

Planul de dezvoltare al Wizz Air in Cluj nu este afectat de aceasta schimbare. Wizz Air va deschide la Cluj in 15 mai a doua baza operationala a companiei in Romania, avand in dotare o aeronava noua Airbus A320 si echipaj local.

Wizz Air opereaza o flota tanara de aeronave Airbus A320, din 6 baze, pe aproximativ 100 de rute. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia si Romania. In 2007, Wizz Air a transportat 4,2 milioane de pasageri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
[Galerie foto] Cum arata cel mai nou avion Airbus din flota Wizz Air
Setari Cookie-uri