Conducerea aeroportului “Transilvania” din Targu Mures a anuntat ca, in perioada 3-7 octombrie, cand aeroportul din Cluj-Napoca este inchis pentru reparatii la pista de decolare/aterizare, o mare parte din traficul aerian de la Cluj va fi redirectionat catre Aeroportul din Targu Mures.

"Operatorii aerieni Tarom Malev si Wizz Air au identificat ca cea mai buna solutie pentru ei si pentru pasagerii lor atat din punct de vedere al asigurarii conditiilor tehnice de infrastructura, dotarii, cat si al calitatii serviciilor aeroportuare in raport cu costurile, este sa opereze zborurile Aeroportul Transilvania Targu Mures. Astfel Aeroportul Trasilvania Targu Mures va fi deschis in aceasta perioada tot timpul, asigurand, impreuna cu serviciile de trafic aerian, politie frontiera, vama, airport security si fitosanitar, necesarul pe fluxuri”, a declarat directorul aeroportului, Stefan Runcan, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, zborurile companiilor aeriene la care pasagerii si-au cumparat bilete pentru perioada 3-7 octombrie, in destinatiile stabilite cu plecare de la Cluj-Napoca, se vor executa, in aceleasi conditii de destinatie, de date si de orar, de la aeroportul Transilvania Targu Mures.

Pasagerii care doresc pot apela la transferul auto dintre aeroportul din Targu Mures si Aeroportul Cluj-Napoca la serviciile unui transportator privat, la taxi sau pot inchiria o masina.

"Pasagerii sunt rugati sa se prezinte la Aeroportul Transilvania Targu Mures cu doua ore inainte de decolarea zborului la care au bilet. Cele doua ore sunt reglementate international. Portile de inregistrare pasageri la zboruri se inchid automat cu 40 de minute inainte de decolarea aeronavelor pe destinatiile de zbor, iar pasagerii care nu s-au inregistrat pana la acel termen nu vor putea calatori, fiind reprogramati pentru un zbor la alta data pe aceeasi ruta”, a explicat Runcan.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Aeroportul din Targu Mures: intre investitie si disparitie