Hotelul de patru stele Pullman Bucharest World Trade Center, fostul Sofitel, a deschis un nou restaurant, Barbizon Steak House, in urma unei investitii de circa 250.000 euro a World Trade Center (WTC) Bucuresti.
Restaurantul este divizat in 2 sectiuni pentru a veni in intampinarea oricarui tip de clientela, astfel : exista o sectiune destinata nefumatorilor cu o capacitate de 24 de locuri si o sectiune pentru fumatori de aproximativ 40 de locuri.

Locatia dispune de mese individuale, mese rotunde, dar si de mese cu banchete. Totodata inovatia acestui Steak house este show kitchen-ul.

Clientii pot urmari in timp real pregatirea anumitor preparate de catre bucatarii special pregatiti in prepararea celor mai bune steak-uri.

Meniul are la baza retete de grill din carne si peste. Barbizon Steak House va beneficia de un meniu in care se va sustine raportul calitate pret. Astfel meniul este compus din : 5 salate, 7 preparate din carne (precum cotlet de vita, scaricica de porc marinata, muschiulet de vita, etc), 2 tipuri de peste, 7 garnituri, 5 sosuri si 4 deserturi delicioase.

In ceea ce priveste selectia de vinuri, lista va fi alcatuita din vinuri provenite din 13 tari si va numara un numar de aproximativ 50 de vinuri (rosu, alb si rose). Originile acestor vinuri sunt : batranul continent, tari precum Moldova, Bulgaria, Austria etc, dar si Romania (pentru ca dorim sa promovam si podgoriile locale).

Hotelul Pullman, fostul Sofitel din Capitala, va inregistra in acest an un declin de 50% al profitului din 2008, pana la circa 1,5 milioane euro, potrivit lui Bruno Vinette, directorul general al Pullman Bucharest.

Reteaua Pullman numara 32 de hoteluri si vizeaza ca, incepand cu anul 2009, sa se extinda in 59 de orase din 23 de tari din Europa, Asia, Orientul Mijlociu si America Latina.

Pana in 2015, reteaua va numara peste 300 de hoteluri in toata lumea.

Accor, unul dintre cele mai importante grupuri hoteliere la nivel mondial, opereaza in aproximativ 100 de tari, avand in jur de 150.000 de angajati.

Cu o experienta de 40 de ani in industria hoteliera, grupul numara printre brandurile sale hoteluri precum: Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Suitehotel, Ibis, All Seasons, Etap Hotel, Formule 1 si Motel 6. Oferta inglobeaza peste 4.000 de hoteluri cu aproximativ 500.000 de camere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri