Compania aeriana low-cost Blue Air isi va extinde activitatea pe piata germana si pe cea italiana, pana la sfarsitul anului, dupa ce saptamana trecuta a inaugurat ruta Paris - Aeroportul Beauvois, ne-a declarat Adam Vendling, travel project manager al companiei.

"Obiectivul imediat urmator este acela de a ne diversifica destinatiile germane, operand pe Frankfurt Hahn, cel mai dotat aeroport pentru cursele low-cost. De asemenea, dorim sa ne extindem activitatea in Italia, pe rutele Torino si Verona", a precizat Adam Vendling.

Pentru cea mai recenta destinatie inaugurata, Paris, compania Blue Air opereaza trei curse saptamanal - marti, joi si duminica -, asigurand transferul cu autocarul de la aeroportul Beauvois, aflat la circa 93 km de Paris. Pasagerii sunt transportati pana la Portmayo, o locatie ultracentrala, aflata in vecinatatea Turnului Eiffel, de unde sunt preluati, la intoarcere, inapoi spre Beauvois.

Deschiderea acestei rute la tarife foarte accesibile (pretul biletelor incepe de la 38 euro) ofera turistilor romani, dar si oamenilor de afaceri, posibilitatea de a vizita «Orasul Luminilor» in conditii similare de transport cu cele oferite de marile companii care opereaza din/dinspre Franta.

Blue Air opereaza cu aeronave Boeing 737, in conditii de siguranta maxima, oferind si serviciu la bord (apa, cafea si ceai, incluse in bilet, mancare, contra cost), dar si produse in sistem duty-free.

In prezent, Ble Air, singura companie cu capital integral romanesc, opereaza curse spre Milano (Bergamo), Roma, Lyon, Paris (Beauvois), Barcelona (Reus), Istanbul, Maastricht, cu legaturi spre Dusseldorf si Bruxelles.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Air France KLM: Ne concentram pe zborurile intercontinentale&corporate