Cosmote bate palma cu Wallet Buzz pentru oferte din retail direct pe smartphone-uri

Operatorul telecom Cosmote a incheiat un parteneriat cu Wallet Buzz, o aplicatie mobila de marketing care aduce ofertele comerciantilor pe smartphone, conform operatorului.

Practic Wallet Buzz este o noua metoda prin care clientii persoane fizice, cu abonament sau cartela preplatita, pot gasi promotii in cadrul unei game largi de oferte organizate in sapte categorii diferite: Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Travel & Leisure, Financial & Business. Utilizatorii aplicatiei au posibilitatea de a vedea ofertele comerciantilor oriunde, in orice moment, iar voucherele gratuite sunt generate direct de aplicatie pe smartphone-ul clientilor.

Prin intermediul functiei de geo-locatie, clientii vor primi notificari cu privire la ofertele disponibile in apropierea locului in care se afla. Aplicatia permite clientilor sa seteze categoriile de interes astfel incat sa vizualizeze ofertele conform ariei lor de interes. Aplicatia este disponibila gratuit pentru clientii persoane fizice, cu abonament sau cartela preplatita, si poate fi utilizata si de persoanele care nu utilizeaza reteaua Cosmote.

Noua aplicatie este, de asemenea, disponibila si clientilor Cosmote persoane juridice, care isi pot prezenta ofertele in cadrul aplicatiei si pe care le pot promova utilizatorilor.

Wallet Buzz poate fi descarcata gratuit, din AppStore, Play Store si, in curand, din Windows Store si Blackberry App World.

Citeste si:
Premiera nationala pentru cumparatorii online: mobilPay introduce...
Premiera nationala pentru...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »



Setari Cookie-uri