ecomTEAM 2016 a ajuns la editia a sasea si pregateste, pentru acest an, cel mai vast eveniment eCommerce din regiune – speakeri internationali din piete dezvoltate, traineri cu expertiza si specialisti locali, toti vor fi prezenti pe 6-7 aprilie, la Brasov, pentru a-ti sprijini business-ul.

Pana in data de 6 martie, preturile biletelor vor avea preturi promotionale. Astfel, prezenta la conferinta costa doar 41 de euro, redus de la 59 de euro. De asemenea, pachetul recomandat, care iti asigura prezenta atat la conferinta cat si la trei workshop-uri la alegere, costa 111 euro, in loc de 159 euro.

Printre speakerii care vor fi prezenti la ecomTEAM 2016 se numara trainerul Google -Anabela Luca, Jennifer Jones din Marea Britanie- experta in UI/UX, Cesar Aparicio (Spania), care va sustine un workshop de SEO, dar si reprezentanti ai celor mai importante magazine online din tara, precum FashionDays, Noriel sau IKEA. Lista speakerilor va fi imbogatita constant.

„Avand in vedere cresterea accelerata a eCommerce, ecomTEAM este locul unde orice comerciant sau business trebuie sa fie”, spune Iulian Stanciu, CEO al eMag, retailer prezent la cele mai recente doua editii EcomTEAM. El este completat de CEO-ul Vivre, Monica Cadogan, care spune ca „ecomTEAM a adunat vocile cele mai relevante din eCommerce-ul romanesc si este locul in care poti vedea cel mai clar tendintele viitoare in materie de tehnologie, logistica, marketing”.

Pe langa speakerii de exceptie, pe parcursul celor doua zile, ecomTEAM iti ofera toate oportunitatile de networking pe care nu le poti avea la evenimentele din Capitala. Practic, audienta este „captiva” timp de doua zile si organizatorii pun la dispozitie, atat in incinta hotelului Kronwell, cat si prin petrecerea din seara primei zile, oportunitati inegalabile de a comunica si a innoda legaturi.

Nu in ultimul rand, prezenta retailerilor in online, inclusiv pe mobile, nu mai este doar o optiune, ci un "must". Evolutia comertului online obliga jucatorii din piata sa se adapteze si sa ofere nu doar un site de achizitii, ci o platforma complexa din care clientul nu vede decat varful iceberg-ului. Partea de sub apa si cum trebuie sa o construiesti, o poti afla la ecomTEAM, de la experti in eCommerce.

Te asteptam pe 6-7 aprilie la Brasov, Hotel Kronwell. Profita acum de early bird!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri