Brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO organizeaza pentru cel de al saselea an consecutiv “Black Friday” in Romania. Cu un portofoliu larg de produse si o istorie de reduceri “negre”, ECCO da startul campaniei promotionale vineri, 16 noiembrie 2018.

Oferta va fi valabila in toate cele 20 de magazine ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

“De la ghetele robuste pentru barbatii pasionati de aventurile in aer liber la pantofii eleganti pentru femeile atrase de moda, ECCO va propune o gama variata de incaltaminte realizata din piele premium cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, pentru a-i imbunatati si perfectiona performantele”, au transmis oficialii companiei.

Oferta este valabila la peste jumatate din produsele din colectia noua a sezonului toamna iarna 2018. Reducerea este de pana la 50% si va fi valabila in toate magazinele ECCO din tara, cat si online.

Unul dintre concurentii ECCO este compania romaneasca Otter, care, la randul ei, va oferi reduceri de Black Friday atat online cat si in magazinele fizice.

Citeste si:
Movila, Otter.ro: Piata fashion depaseste 5 mld. euro anul acesta
Movila, Otter.ro: Piata...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Ecco Shoes a vandut incaltaminte in valoare de 8,7 mil. euro