Fast Forward Business Summit

Accelereaza cresterea afacerii tale

27 Septembrie - Best Western Expocenter

Ca punte de legatura intre oportunitatile de investitii cu potential ridicat de crestere si investitori si finantatori, pe de alta parte, FastForward Business Summit se adreseaza in mod egal antreprenorilor la inceput de drum, care isi doresc sa obtina sfaturi pretioase pentru accelerarea afacerilor, dar si managerilor de IMM-uri, care se gandesc fie la finantarea business-ului sau vanzarea lui catre un investitor.

Inscrie-te acum
Un eveniment Wall Street
sustinut de Start-up Ro

Despre ce vom discuta la Fast Forward Business Summit?

Cele mai populare mijloace de finantare in Romania - Business angel, banca, fond, crowdfunding, fonduri nerambursabile, bursa? Cum alegi metoda de finanțare potrivită pentru tine ● Cum sa iti protejezi compania de insolventa partenerilor ● Cum sa iti faci compania mai atractiva pentru vanzare, pentru a atrage un investitor sau pentru a obtine mai usor finantare bancara ● Cum sa iti pregatesti dosarul pentru a accesa fonduri europene

Fast Forward Business Summit se adreseaza antreprenorilor la inceput de drum, care isi doresc sa obtina sfaturi pretioase pentru accelerarea afacerilor, dar si managerilor din IMM-uri care au nevoie de finantare sau de vanzarea catre un investitor.
In plus, antreprenorii si managerii vor putea participa la mai multe workshop-uri imediat dupa panelul de dezbateri, pentru a primii sfaturi concrete cu privire la procesul de finantare si pregatirea companiei pentru a obtine capital si cresterea accelerata a afacerilor.

Motive pentru a te inscrie

  • Speech-uri inspirationale
  • Sfaturi concrete pentru dezvoltarea afacerii tale
  • Afla cele mai eficiente metode de finantare in fiecare etapa a afacerii tale
  • Workshop-uri utile pentru a obtine lectii valoroase tocmai bune de pus in practica
Participa

Speakeri


Inscrie-te acum

Program


Fast Forward Business Summit

Va asteptam cu un panel de dezbateri, structurat sub forma unei succesiuni de mini studii de caz. Mai multi antreprenori cu povesti de succes vor avea interventii inspirationale, iar ulterior vor primi live feedback din partea finantatorilor si consultantilor, pentru a intelege care au fost provocarile in ceea ce priveste finantarea si cresterea business-ului si cum ar fi putut sa treaca mai usor peste ele.


Va asteptam cu un panel de dezbateri, structurat sub forma unei succesiuni de mini studii de caz. Mai multi antreprenori cu povesti de succes vor avea interventii inspirationale, iar ulterior vor primi live feedback din partea finantatorilor si consultantilor, pentru a intelege care au fost provocarile in ceea ce priveste finantarea si cresterea business-ului si cum ar fi putut sa treaca mai usor peste ele.Conferinta Fast Forward Business Summit este gratuita iar workshop-urile pot fi combinate conform programului.

1 workshop individual:
30 € (TVA inclus)
2 workshopuri:
50 € (TVA inclus)
3 workshopuri:
70 € (TVA inclus)


Inscrie-te acum

Contacteaza-ne


Best Western Expocenter Hotel

Bulevardul Poligrafiei 69, București 013706, Romania
0217957030

Rezerva acum   /   Vezi pe harta

Esti interesat sa sponsorizezi evenimentul sau ai intrebari?

Partners

VTM EY

Cu sprijinul

BVB Startarium