Cu o atmosfera calda, lumina naturala din belsug si o imbinare perfecta intre liniile clasice si elementele cu accente high-tech, biroul SoftVision acomodeaza in prezent circa 100 de persoane, aproape triplu fata de momentul inaugurarii biroului din Bucuresti, in noiembrie anul trecut. Biroul companiei este un curcubeu de experiente, iar fiecare incapere iti ofera un usor sentiment de confort. „Am incercat, cu ajutorul unui arhitect, sa pastram liniile clasice ale cladirii istorice si, in acelasi timp, sa creem un spatiu modern cu accente high-tech potrivite domeniului nostru de activitate”, a explicat George Stan, directorul general SoftVision.

Spatiul cuprinde pe langa statiile de lucru si zone de relaxare si o sala de mese, iar cladirea dispune de terase primitoare si 10 locuri de parcare. In ceea ce priveste spatiile formale, compania a amenajat in sediu 4 sali de sedinta.

SoftVision s-a mutat in noiembrie 2013 in sediul cu o suprafata de 1.000 mp de pe strada Uruguay din centrul Capitalei. Cladirea, o vila istorica care anterior a fost Ambasada Indiei, este detinuta companie, ca si toate celelalte sedii SoftVision. La data mutarii compania avea in sediul din Uruguay o echipa de 35 de persoane. Acum numarul angajatilor este de aproape 100 de oameni. „Ne-am dorit un sediu cat mai central si usor accesibil pentru colegii nostri”, a declarat George Stan, directorul general SoftVision.

Citeste si:

Soft Vision are 14 sedii in Romania si un total de peste 1.100 de angajati, 9 birouri sunt in Cluj, 2 in Timisoara, 1 in Baia Mare, 1 in Iasi si 1 in Bucuresti. SoftVision mai are doua birouri si in SUA, in Silicon Valley si New York. In Bucuresti compania urmeaza sa inaugureze si al doilea sediu. „Datorita cresterii accelerate a echipei din Bucuresti avem deja in lucru amenajarea unui nou sediu la 100 de metri de sediul actual”, a declarat George Stan.

SoftVision este o companie romaneasca prezenta pe piata de software outsourcing din 1998. Compania are sediul central in Cluj-Napoca. In cei 15 ani de activitate, compania s-a specializat in oferirea de servicii de programare, dezvoltare de aplicatii si produse software, furnizarea de servicii de testare sau asigurarea calitatii si suport. Portofoliul de clienti al SoftVision include firme precum Microsoft, Toshiba, Verizon, Alcatel, IBM, Sharp si Procter & Gamble.

Fotografii de Mircea Dragos.