”Clientul român mai are nevoie de educație în digitalizare, dar e deschis la noutăți”, este opinia lui Jean-Michel Goncalves, CEO Oney, compania care oferă soluția de amânare a plății, Buy Now Pay Later. Invitat la ediția din 2022 a evenimentului retailArena, Goncalves a precizat că România este o piață cu potențial de dezvoltare, Oney fiind în căutare de noi parteneriate la nivel național.

”Clientul român mai are nevoie de educație în digitalizare, dar este deschis la noutăți. Mai avem multe de făcut în România pentru răspândirea corectă a soluției și suntem în căutare de parteneriate cu noi retaileri”, a declarat Goncalves, în cadrul retailArena.

Acesta precizează că folosirea soluției Oney nu este dificilă și e nevoie doar de trecerea câtorva etape pentru a deveni client al companiei.

”Potrivit studiilor noastre, 25% din consumatori aleg brandul de la care să achiziționeze datorită existenței soluției Buy Now Pay Later”, a completat Goncalves.

Totodată, acesta a precizat că Oney s-a îndreptat, pentru început, către industria IT, unde a găsit o deschidere mult mai mare. Așa cum și Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions tbi bank, a precizat, industria electronicelor și electrocasnicelor a fost rampa de lansare pentru cultura ratelor în România.

”În prezent, avem parteneriate în 80% din industrii. Altex și Yves Rocher sunt două dintre cele mai cunoscute exemple. Buy Now Pay Later este o soluție de masă pentru toate industriile”, a mai spus CEO-ul Oney.

Oney este o soluție de plată lansată în Franța și care a ajuns acum în 11 țări, inclusiv România.

Evenimentul Retail Arena este organizat de wall-street.ro și Retail.ro, VTEX fiind Main Partner, iar FAN Courier, Online Commerce Day Partner. La categoria Gold Partners intră Cargus, P3 Logistics Parks, Carrefour, Oney, Sameday, iar la Silver Partners îi găsim pe Motorola, Raiffeisen Bank, DWF, Mastercard, GUN Media, Ortec, RTB House, CustomSoft, BaseLinker, Emag, AFI Europe, VIVO!, Environ, Answear, TBI Bank, OLX Business, Offerista, Altex, dar și dm drogerie markt, Httpool și Jidvei. La categoria Sponsor îi avem pe Optimized, MTH Digital, Innoship.

Sursa foto: Ovidiu UDR/ retailArena 2022

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri