”Clientul român mai are nevoie de educație în digitalizare, dar este deschis la noutăți. Mai avem multe de făcut în România pentru răspândirea corectă a soluției și suntem în căutare de parteneriate cu noi retaileri”, a declarat Goncalves, în cadrul retailArena.

Acesta precizează că folosirea soluției Oney nu este dificilă și e nevoie doar de trecerea câtorva etape pentru a deveni client al companiei.

”Potrivit studiilor noastre, 25% din consumatori aleg brandul de la care să achiziționeze datorită existenței soluției Buy Now Pay Later”, a completat Goncalves.

Totodată, acesta a precizat că Oney s-a îndreptat, pentru început, către industria IT, unde a găsit o deschidere mult mai mare. Așa cum și Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions tbi bank, a precizat, industria electronicelor și electrocasnicelor a fost rampa de lansare pentru cultura ratelor în România.

”În prezent, avem parteneriate în 80% din industrii. Altex și Yves Rocher sunt două dintre cele mai cunoscute exemple. Buy Now Pay Later este o soluție de masă pentru toate industriile”, a mai spus CEO-ul Oney.

Oney este o soluție de plată lansată în Franța și care a ajuns acum în 11 țări, inclusiv România.

Evenimentul Retail Arena este organizat de wall-street.ro și Retail.ro, VTEX fiind Main Partner, iar FAN Courier, Online Commerce Day Partner. La categoria Gold Partners intră Cargus, P3 Logistics Parks, Carrefour, Oney, Sameday, iar la Silver Partners îi găsim pe Motorola, Raiffeisen Bank, DWF, Mastercard, GUN Media, Ortec, RTB House, CustomSoft, BaseLinker, Emag, AFI Europe, VIVO!, Environ, Answear, TBI Bank, OLX Business, Offerista, Altex, dar și dm drogerie markt, Httpool și Jidvei. La categoria Sponsor îi avem pe Optimized, MTH Digital, Innoship.

Sursa foto: Ovidiu UDR/ retailArena 2022