Avenir Telecom si-a luat director general cu experienta la Orange

Avenir Telecom si-a luat director general cu experienta la OrangeAvenir Telecom Grup, care detine si opereaza 121 de magazine Internity si este distribuitor exclusiv al Cosmote, a numit-o pe Rodica Cazangiu in functia de director general al operatiunilor din Romania ale grupului.

Cazangiu are o experienta de peste 25 ani in industria IT&C, anterior lucrand si pentru operatorii globali de telefonie Orange, unde a gestionat intreaga forta de vanzari si distributie la nivel national a companiei, si Telefonica.

Continua sa navighezi in acest slideshow pentru a afla ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana.



Thierry Millet, numit oficial CEO al Orange Romania

Thierry Millet, numit oficial CEO al Orange RomaniaThierry Millet a fost numit oficial CEO al Orange Romania, dupa ce Richard Moat a ales sa se intoarca in Marea Britanie si sa conduca divizia de telefonie mobila a T-Mobile, pentru a fi mai aproape de familia sa.

Comentand numirea lui Millet in pozitia de CEO, Olaf Swantee, SEVP and global leader of Orange mobile, a declarat ca experienta internationala, precum si cunoasterea aprofundata a pietei romanesti (Thierry Millet lucreaza de 7 ani pentru Orange in Romania) au facut ca acesta sa reprezinte cea mai potrivita alegere pentru sefia companiei.

Din noua pozitie, Millet urmareste sa atinga un nou nivel de performanta a companiei si, in acest sens, si-a stabilit prioritatile, care urmeaza a fi implementate si dezvaluite treptat.




Basescu si-a luat consilier prezidential de la Unilever South Central Europe

Basescu si-a luat consilier prezidential de la Unilever South Central EuropeAlexandrina Gatej si-a finalizat in luna mai mandatul de presedinte al Unilever South Central Europe, devenind parte a echipei Unilever pentru Europa Centrala si de Est (ECE), ca Business Development Director.

Aceasta a fost numita de presedintele Romaniei, Traian Basescu, in functia de consilier prezidential in cadrul departamentului Mediul de Afaceri Intern si International al Administratiei Prezidentiale.

Seful Real a parasit compania

Seful Real a parasit companiaDupa doi ani si jumatate petrecuti in pozitia de director general al real,- Hypermarket Romania, olandezul Tjeerd Jegen a decis sa accepte o alta provocare in cariera.

In timpul mandatului sau, real,- a deschis 13 noi hipermarketuri in Romania, ridicand numarul total al acestora la 21 si a dat startul unei campanii puternice de marketing pentru a accelera vanzarile, a creste cota de piata si a intari pozitia real,- pe piata de retail din Romania.

Succesorul sau va fi desemnat in scurt timp.

Directorul general al Cisco Romania a plecat de la conducerea companiei

Directorul general al Cisco Romania a plecat de la conducerea companieiDin data de 24 iulie 2009, Bogdan Constantinescu, director general Cisco Romania, a decis sa isi continue dezvoltarea profesionala in afara Cisco.

Cristian Popescu, care detine in acest moment functia de director regional de vanzari la Cisco Romania, va prelua interimar functia de director general.

CNVM a aprobat al doilea conducator al Bursei de Valori Bucuresti

CNVM a aprobat al doilea conducator al Bursei de Valori BucurestiComisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat al doilea conducator al Bursei de Valori Bucuresti, dupa ce a fost propus de Anca Dumitru si aprobat de Consiliul Bursei.

Alin Barbu activeaza din anul 1996 la Bursa de Valori Bucuresti in cadrul departamentelor IT si Dezvoltare Sistem, iar ulterior ca sef de departament si director. Din anul 1999 a condus proiectele de dezvoltare si implementare ale sistemului Arena - Automated Exchange Platform, platforma utilizata de Bursa de Valori, Depozitarul Central si Casa de Compensare Bucuresti.

Seful Trezoreriei pleaca la Banca Mondiala

Seful Trezoreriei pleaca la Banca MondialaDirectorul general al Trezoreriei statului, Stefan Nanu (foto), a declarat ca din 20 iulie va prelua postul de reprezentant al Romaniei la Banca Mondiala, iar locul sau va fi ocupat de Laurentiu Andrei, care a fost director adjunct pe partea de trezorerie, cash management si risk management.

Nanu ii va urma lui Claudiu Doltu, care a fost reprezentat al Romaniei la Banca Mondiala din iulie 2006.