5. Oameni noi la TBWA\Merlin

5. Oameni noi la TBWA\MerlinCrina Tenovici (foto) este noul Group Account Director TBWA\MERLIN. Cu o experienta de peste 6 ani in advertising, Crina Tenovici a venit la TBWA\Merlin de la Grey Romania, unde a ocupat aceeasi pozitie de Account Director. A lucrat pentru clienti precum Romtelecom, Nokia, Ford sau TVR si are in portofoliu 2 premii Effie (Gold si Silver) in 2008 si 2009 pentru campanile Clicknet.

De asemenea, Cristina Oncescu, care a ocupat anterior pozitia de Group Account Director, este noul Strategic Planner al TBWA\Merlin.

Cu o experienta de peste 11 ani in relatii publice, dintre care peste 7 ani de media in Grupurile de Presa ZIUA si Realitatea-Catavencu si 3 ani in sectorul corporate ca PR Director la UCM Resita Group, Catalin Negreanu este noul PR Director TBWA\Merlin.

Vezi aici care sunt ceilalti membri noi ai echipei TBWA\Merlin

4. Si Scala JWT se reorganizeaza

4. Si Scala JWT se reorganizeazaScala JWT si-a extins echipa cu noi membri: Demetra Garbasevschi, Head of Business Development, Felicia Stoica, Copywriter, Adrian Isaia, Art Director, Vlad Macarie, Art Director si Mona Petre, Senior Graphic Designer.

“La nivel global, JWT a fost desemnata Agentia Anului in 2009. Aceasta recunoastere spune multe despre talentul si hotararea oamenilor nostri in a identifica oportunitatea din fiecare problema si a vedea partea plina a paharului, intr-un climat economic nu atat de favorabil.

In Romania, avem misiunea de a persevera in tot ceea ce facem pentru a putea tine pasul cu reteaua din care facem parte. Iar eu cred cu toata convingerea ca avem si resursele si talentul pentru a face fata acestor provocari, cu noile forte adaugate echipei noastre”, declara Petra Hoyos (foto), CEO JWT.

3. De la Salans la White&Case

3. De la Salans la White&CaseFirma de avocatura White & Case l-a cooptat la echipa de conducere a biroului din Bucuresti pe Lucian Bondoc, in calitate de co-partener executiv si coordonator al departamentelor de Mergers & Acquisitions/drept societar si drept al concurentei.

Avocatul este membru al Baroului din Bucuresti si al Societatii de Drept din Anglia si Tara Galilor. Detine patru diplome universitare, inclusiv o diploma de master in administratie publica de la Scoala Nationala de Administratie Franceza (Ecole Nationale d'Administration).

2. Din IT in consultanta

2. Din IT in consultantaCalin Rangu, care din martie 2008 a detinut functiile de CEE business development vicepresident Raiffeisen Informatik Vienna si CEO IIRUC Service Romania, a hotarat sa renunte la functiile sale si sa inceapa un business propriu, in consultanta.

Timp de aproape sapte ani, Calin Rangu a coordonat intregul departament de IT&C al bancii Raiffeisen, avand in subordine doua directorate si doua departamente independente cu peste 220 de specialisti, dar si bugete de investitii de zeci de milioane de euro.

1. Biris Goran isi ia avocat de la White&Case

1. Biris Goran isi ia avocat de la White&CaseAna Birchall s-a alaturat firmei de avocatura Biris Goran, unde va coordona practica in domeniul restructurarilor financiare si insolventei.

Birchall a lucrat in cadrul biroului de avocatura White & Case Bucuresti si White & Case LLP, New York fiind implicata in tranzactii de rasunet precum ENRON, MCI-Worldcom, United Airlines, US AIR, UPC, Ahold si RBS.