Producatorul de ciocolata, biscuiti si bomboane Kraft Foods Inc, prezent si in Romania prin Kraft Foods Romania, si-a schimbat numele in Mondelez International.
Modificarea survine desprinderii de North American Grocery, la 1 octombrie, relateaza Mediafax.

Noul nume, inventat, este o combinatie intre echivalentul latin al cuvantului "lume" si o expresie care sugereaza termenul "delicios".
Kraft Foods a intrat pe piata romaneasca in 1994 si are 280 de angajati.

Compania a anuntat inca din martie ca urmeaza sa isi schimbe numele.

Mondelez International obtine un profit anual de aproximativ 36 de miliarde de dolari si opereaza in mai mult de 80 de state, cu aproape 100.000 de angajati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri