Club Maraboo activeaza in Centrul Vechi de aproape un an de zile, deschiderea lui avand loc in luna aprilie a anului 2013. La inceputul verii acestui an, dupa incheierea procesului de rebranding, Maraboo Club Lounge & More, va marca un eveniment de relansare.

Maraboo Club, Marabooo Lounge si Maraboo Beer House sunt cele trei localuri ale brandului.

Rebrandingul clubului va fi gata la inceputul acestei veri. Capacitatea acestuia este de aproximativ 700 de persoane.

Lounge-ul, care se va deschide la inceputul lunii aprilie, propune o bucatarie internationala, cu un meniu realizat de bucatarul Robert Cruicu. Designul restaurantului, situat la parterul cladirii, prezinta conceptul Avatar, definit de designerul Stefan Popa. Capacitatea acestuia este de 250 de persoane.

Citeste si:

Beer House-ul, aflat la etajul 1 al cladirii, va fi inaugurat la inceputul acestei veri. Capacitatea acestuia este de 500 de persoane.
Intregul centru acopera aproape 2.000 de metri patrati, se adreseaza persoanelor cu venituri medii si peste medie.

O data cu rebrandingul localurile Maraboo au si un nou management.

Dragos Ursuleac, managerul Maraboo Club Lounge & More, are o experienta in domeniu de peste 17 ani, marcand branduri precum Cafeneaua Actorilor (pe care a condus-o timp de sase ani) sau Chocolat, dar si activitate internationala, in locuri precum Italia, New York sau Las Vegas.

Robert Cruicu, maestru in arta culinara, s-a alaturat echipei de management a Maraboo. Robert Cruicu cocheteaza cu bucataria inca de la 16 ani si are o experienta de aproape 30 de ani. Experienta faimosului restaurant Balthazar este una dintre cele mai importante din portofoliul lui Robert.