Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al celor mai bune companii de moda, realizat de publicatia Business of Fashion, pe baza cercetarii a peste 2.600 de profesionisti, reprezentand mai bine de 190 de companii de top din industrie.

Studiul Business of Fashion, intitulat “Cele mai bune companii de fashion pentru care sa lucrezi” arata ca primele saisprezece companii sunt cei mai buni angajatori ai anului, cu performante puternice, beneficii si recompense pentru angajati, cu o structura de leadership si dezvoltare puternice si cu un mediul de lucru si cultura organizatorica benefice.

Sursa foto: Bankoo/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri