O multime de noutati la capitolul masini de lux, premiere anuntate de aproape toti expozantii, un raliu si o pista de incercare pentru vizitatori - acestea ar fi principalele trasaturi ale Salonului International de Automobile Bucuresti, organizat anul acesta de firma care se ocupa si de salonul de la Paris.
Peste mai putin de o luna, pe 7 octombrie, in hangarele Romaero din Baneasa se deschide ultima editie a Salonului International de Automobile Bucuresti ce va avea loc in locatia devenita atat de obisnuita pentru bucuresteni. Spatiul inchiriat de APIA, cea care patroneaza salonul, este mai mare cu 25% fata de editia anterioara, motivul acestei extinderi fiind solicitarile tot mai mari venite din partea firmelor ce doresc sa-si prezinte automobilele si produsele in cadrul salonului. Numarul companiilor din strainatate (inclusiv din Franta sau Italia) a ajuns la 10, totalul expozantilor fiind cu 40% mai mare decat in 2003.

Principalul punct de atractie se anunta modelele de lux, importatorii anuntand prezenta in premiera la SIAB a marcilor Aston Martin, Hummer, Lexus, Infiniti si Rolls Royce. In rest, dintre marii importatori remarcam anuntata prezenta a companiei Porsche Romania cu proaspatul Audi Q7, noul VW Beetle Cabrio sau Porsche Cayman. Industria producatoare va furniza si ea premiere, uzinele Dacia avand planificata lansarea modelului Logan diesel. Nici capitolul piese si accesorii nu va ramane repetent, cele peste 100 de firme inscrise urmand sa aduca mai bine de 450 de marci celebre, inclusiv debuturi pe piata romaneasca.

Din partea organizatorilor, APIA si AMC Promotions - aceeasi companie care se ocupa de bunul mers al salonului din Paris -, cei care vor vizita salonul vor primi doua cadouri. In primul rand, va fi amenajata o pista de incercare, cu o lungime de 1,2 kilometri, pe care se vor putea testa unele dintre masinile prezente in zilele salonului, apoi va putea fi urmarit Raliul Bucurestilor - o competitie cu traditie. Dintre surprizele dezvaluite deja mai mentionam expozitia masinilor de epoca si tombola cu premii constnd in benzina si automobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri