Safety Broker de Asigurare a intermediat in primele noua luni ale acestui an prime de 37,68 milioane de euro, cu aproape 14 milioane euro mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2012, si a deschis o sucursala la Chisinau, a anuntat marti compania.

Potrivit Safety Broker, 61% din primele intermediate reprezinta polite de raspundere civila auto (RCA), 23% polite auto facultative CASCO, in timp ce asigurarile de locuinte au o pondere de 8,3%, noteaza Mediafax.

"Obiectivele noastre initale vizau depasirea volumului de 45 milioane de euro la finele acestui an, insa se poate sa fi fost prea precauti in estimari si sa fim foarte aproape de pragul de 50 milioane de euro, mai curand", a declarat directorul general al brokerului, Viorel Vasile.

Compania a deschis prima sucursala din strainatate, in Republica Moldova.

"Este primul pas pe care il facem peste granite, insa este doar inceputul", a spus Vasile.

Safety Broker are peste 500 de angajati in Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Targu Jiu, Sebes, Odorheiul Secuiesc si Timisoara.

Asociatii companiei sunt Safety Credit SRL - 60%, Arina Radu - 30% si Robert Nita - 10%, conform datelor Registrului Comertului valabile la finele anului 2012. Safety Credit este detinuta integral de catre Viorel Vasile, directorul general al brokerului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri