MediHelp International, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurari medicale din Romania, a anuntat ca renunta la recrutarea de agenti de asigurare si ca se va concentra exclusiv pe sectorul online.
"Ne-am dat seama ca agentii nostri locali au dificultati in a promova produsele catre clientii VIP, asa ca majoritatea vanzarilor se fac deja online", a declarat Roxana Scutaru, director de vanzari in cadrul MediHelp.

Oficialul brokerului a adaugat ca reinnoirea politelor se va face tot pe Internet, iar clientii companiei vor fi asistati in procesul de alegere a pachetelor de servicii.

MediHelp este primul broker din Europa Centrala si de Est care va vinde asigurari medicale internationale complexe exclusiv pe Internet, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

MediHelp este prezenta pe piata romaneasca inca din 1999 si reprezinta la nivel local mai multe companii de asigurari medicale internationale. Conform propriilor estimari, rata de loialitate a portofoliului este de 90%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri