EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, a deschis recent cel de-al saptelea magazin din zona Clujului, in localitatea Floresti.
Magazinul EuroGsm din localitatea Floresti, judetul Cluj, este situat pe Strada Eroilor, inaugurarea noii unitati fiind rezultatul dezvoltarii tot mai accentuate inregistrata de localitatile adiacente orasului Cluj-Napoca, si implicit a cererii de servicii de telefonie mobila in aceasta zona.

„Datorita apropierii de municipiul Cluj-Napoca si a includerii comunei Floresti in zona metropolitana Cluj, numarul locuitorilor s-a marit considerabil in ultimii ani, astfel incat EuroGsm a decis ca este momentul sa isi extinda prezenta si in aceasta zona, pentru a fi mai aproape de clientii sai”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al EuroGsm.

El a precizat ca numarul locuitorilor din comuna Floresti a crescut de trei ori in ultimii zece ani, ca urmare a fenomenului mutarii locuitorilor municipiului Cluj-Napoca in localitatile adiacente.

„In prezent, localitatea are peste 20.000 de locuitori, carora am dorit sa le punem la dispozitie produsele si serviciile noastre. Astfel, am considerat ca este necesara deschiderea unui magazin EuroGsm in aceasta zona”, a adaugat Zoltan Halmai.

EuroGsm este cel mai mare retailer autohton in domeniul telecom si partener strategic al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, cu o retea de magazine extinsa la nivel national, sediul central al companiei fiind la Cluj-Napoca. In cei 15 ani de existenta a EuroGsm, reteaua de magazine de telefoane, servicii si accesorii telecom s-a extins treptat si numara in prezent 113 magazine in 80 de orase ale tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri